Äikässä oli jotain tehtäviä mihin tarvittiin aikakauslehteä, ja sain käsiini novitan. :) Ensin (tietenkin) katselin lehden läpi ja löysinkin vaikka mitä ihania neuleita. <3 :) Myös yli ison ponzon näin, ja keksinkin että sellainen olisi ihana syksyksi. :) Sellainen eri värisillä langolla kudottu sekametelisoppa. <3 :D Mutta huono se olisi kun pyörällä ajaa... :/ No saa nähdä jääkö haaveeksi vai alanko oikeasti toteuttamaan sitä ponzoa. Jos koko kesän ja tämän kevään pakertaisi niin saattaisin ehkä ehtiä? Ongelmia taitaa kyllä tulla, sillä sellainen ponzo joka aloitetaan 300:dalla silmukalla syö TODELLA paljon lankaa... Ja lanka kerät eivät ole kovin halpoja, ainakaan sellaiset ihanan väriset pörrö langat.

Olen taas saanut käytettyä muutaman tunnin tekemättä oikeastaan mitään, siis niin, olen tehnyt läksyt ja syönyt ja sekoillut jotain. Aika kuluu niin hirmu nopeasti. Oikeastaan taidan tietää mihin se menee. Aika menee siihen kun katselen pöydälläni olevaa koulukirjaa ja ajattelen että ei jaksaisi tehdä läksyjä. Kuuntelen siinä samalla tietenkin ylex:sää, joten aikani ei siinä tule edes kovin tylsäksi. Sitten rupean tekemään läksyjä, ja huomaan että ne olivatkin nopeampia ja helpompia, kuin luulinkaan. :D Ihan hassua.

Taidan mennä Nelsun kanssa kävelemään (Nelsu = Nelli, meijän haukku). Ja voisin laittaa kunnon tumput käsiin, sormilla kun on aina kylmä... :)

Haapa~